Smart home gadgets zijn er om je huis slimmer en gebruiksvriendelijker te maken. Er zijn allerlei soorten smart home gadgets. Van gordijnen die zelf sluiten tot automatische verlichting. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en in dit artikel leg ik uit welke 5 smart home gadgets niet mogen ontbreken in jouw huis.

1. Google Home

De Google Home is een van de grootste technologische ontwikkelingen voor in huis. Het is een slimme speaker die naast muziek afspelen ook nog vragen kan beantwoorden. Het wordt ook wel gezien als een personal assistent dat luistert naar jouw stem. Het is eigenlijk een helpende hand voor alle dagelijkse bezigheden dat in verbinding staat met de andere smart apparaten in huis. Ideaal voor als je iets vergeten bent of als je snel informatie nodig hebt. 

2. Ring Video Deurbel

Een smart home gadget dat echt niet mag ontbreken in je woning is de ring video deurbel. De ring is een deurbel waarmee je op afstand in contact kan komen met bezoekers die voor de deur staan. Via je mobiele telefoon is het mogelijk om te zien wie er voor de deur staat en kan er ook gecommuniceerd worden. Zo hoef je nooit meer een pakketje te missen.

3. Philips Hue verlichting

Het Philips Hue verlichting is ideaal voor mensen die wel eens vergeten om het licht uit te doen of simpelweg geen zin hebben om op te staan. Bij aanschaf van deze lampen is het mogelijk om een app te downloaden waarmee de lampen worden ingesteld. Dit kan op het gebied van kleur, felheid of simpelweg aan en uit zetten. 

4. Een robotstofzuiger

Veel mensen hebben een hekel aan huishouden. Het zijn taken die continu terugkomen en veel tijd in beslag nemen. Een perfecte oplossing hiervoor is de robotstofzuiger: iRobot Roomba 960. Deze stofzuiger bevat sensoren die de kamer scannen en maakt automatisch een schoonmaakplan voor jouw woning. Deze smart home gadget mag eigenlijk in geen één huishouden ontbreken. 

5. Wake Up Light

Deze smart home gadget is ideaal voor mensen die moeite hebben met opstaan. De wekker bevat verschillende kleuren die passen bij zonsopkomst en ondergang. Hierdoor kan je lichaam zich makkelijk aanpassen om op te staan of om te gaan slapen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende soorten geluiden mogelijk en kan bediend worden via de mobiele telefoon.

Je kan misschien ook genieten van: