Cadeautjes kopen voor anderen is altijd leuk. Echter het bedenken van originele cadeautjes keer op keer is een ander verhaal. Je kan tenslotte niet ieder jaar met hetzelfde cadeau bij iemand aankomen. Daar bovenop koop je cadeautjes voor zoveel mensen dat het bijhouden van wie wat ooit van jou gehad heeft al een grote taak op zich is. Verjaardagen, trouwjubileums maar ook housewarmings. Housewarmings zijn nog lastiger… Hieronder vind je wat ideeën waar je inspiratie van kan opdoen!

Opbergbaar

Cadeaus die klein, compact en opbergbaar zijn zijn cadeaus die bijna altijd in de smaak vallen. Je geeft een cadeau aan iemand, een koppel of een gezin die net een nieuw huis heeft. Ze hebben net hun huis ingericht en misschien hebben ze wel helemaal geen ruimte voor grote cadeaus als een canvas of een plant in een grote pot. Kleine planten, beeldjes, fotolijsten passen meestal goed binnen het interieur, maar kunnen tegelijkertijd ook makkelijk ergens anders bewaard worden. Een opbergbaar cadeau als een speelkleed van Den Haag voor een gezin is natuurlijk ook orgineel. Het cadeau is groot maar kan klein opgeborgen worden!

Keukengerei

Koop een cadeau dat in de keuken gebruikt kan worden! De keuken is gloednieuw en klaar om in geëxperimenteerd te gaan worden. Koop een apparaat voor in de keuken of een messenset! Messen zijn altijd nodig en worden om de zoveel tijd vervangen! Als je iets originelers wilt geven kun je je creativiteit loslaten met behulp van een mandje. Vul het mandje bijvoorbeeld met de ingrediënten van een exotisch of ander onbekend gerecht en stop er een flesje wijn bij. Doe het recept erbij en pak het mandje in met doorzichtig folie! Zo heb je een origineel cadeau dat gebruikt zal worden en wat quality time voor het koppel oplevert tijdens het koken! Als het niet gaat om een koppel kan je natuurlijk aanbieden om gezellig samen te koken!

Drank

Een nog veiligere optie is het geven van een flesje drank! Drank is een klassiek cadeau. Waar houdt degene voor het flesje is het meest van? Champagne of wijn? Koop je een merk of soort drank waarvan je weet dat de gelukkige van houdt of geef je ze juist iets nieuws om te ontdekken? Een set van mini flesjes is ook heel feestelijk om cadeau te geven! Je kan natuurlijk ook gaan voor een alcoholvrije optie!

Je kan misschien ook genieten van:

64 reacties

Reacties zijn gesloten.